dinsdag 25 augustus 2015

An evening with ambient and neoclassical music


Na een lange stilte is het weer tijd voor muziek in De Werkplaats. Twee muzikanten uit Lille – Noord Frankrijk zullen de spits afbijten van een nieuwe concertreeks in deze oude ruimte..
Niels Mori maakt minimalistische muziek waarbij hij veel gebruik maakt van looping en minimale melodieën die worden gespeeld met gitaar en piano. De klanken worden gekleurd met field-recordings en kleine ritmische structuren.
 
When Day Chokes The Night is een project an Jean Debaecker. De drone-ambient muziek wordt gemaakt middels gitaren, keyboards en analoge geluidseffecten.
In beide concerten nemen de muzikanten de luisteraar mee in een intieme sfeer, die al improviserend tot stand komt en is geïnspireerd om neo-klassieke muziek, soundscapes, geïmproviseerde muziek en minimal music. Kortom een avond voor introspectieve klanken.
 
De deur is open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur. Toegang: vrije donatie.
 
Voorafgaand is er de gelegenheid om met de muzikanten mee te eten. De Werkplaats serveert een grenzeloze maaltijd,, waarbij kleuren en geuren over de hele wereld op het bord samenkomen in vegan style. Je kan om 18 uur bij ons aanschuiven in De Werkplaats of atelier deeez! en met ons mee-eten. S.v.p. wel van tevoren opgeven via deeez1966@gmail.com Het aantal plekken is beperkt. Kosten zijn 8 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten