vrijdag 28 november 2014

Dat was het dan voor 2014

De laatste KunstKijkRoute van het jaar 2014. Ondanks de voortdurende miezerregen toch meer bezoekers dan verwacht. Voor Hennie van Vliet's "Het kaartenbakje van Poetin", een reactie op de volgens hem verontrustende ontwikkelingen vanuit Rusland, was niet zoveel belangstelling. Des te meer aandacht voor de vrolijke bloemenschilderijen van Annemiek van den Bedem en de melancholieke fotografie van Jan Kees Helms in samenwerking met Issiblue Blue. De bezoekers ervoeren zijn afdruk techniek (printen op aquarel-papier) als zeer passend bij de sfeer van de foto's. Ook op hun video "The Inner Storm" met het bijpassend gedicht van Issi werd positief ontvangen. Hennie van Vliet heeft, mede dankzij de gesprekken met de bezoekers, na een zoektocht van één jaar KunstKijkRoute dan toch zijn weg naar "Harmonie" gevonden voor de in februari 2015 geplande tentoonstelling van fotogroep deeez!

Het oude vertrouwde concept van gastexposanten pakte dit jaar ook weer goed uit met Suzanne Compaan, Annemiek van den Bedem en Hennie van Vliet. Andere gast-exposanten waren Aqua Libra, Sandra Jacobs, Esther Swaager, Mea Jambroes, Rogier Smal en Issiblue Blue. Volgend jaar wordt dit concept gecontinueerd en zijn er al de nodige belangstellenden die willen exposeren in de sfeervolle ruimte.


In maart 2015 gaat de expositieruimte weer van open tijdens de KunstKijkRoutes, tussendoor is het mogelijk om de ruimte te gebruiken voor fotosessies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten