zaterdag 13 april 2013

Wegdromen met een niemandalletje

Wegdromen in een niemendalletje, je laten verleiden door een romance die never nooit zal gebeuren, maar toch je hart sneller doet kloppen. Daar gaat het allemaal om in de Bouquet Reeks, maar of de expositie in De Werkplaats de harten sneller zal doen kloppen, dan kan je eigenlijk alleen maar ervaren door het mee te maken.

Om drie uur stipt kan je je in ieder geval neer vleien op een matras in het atelier van Jan Kees Helms en je laten meeslepen door de ambient gitaarklanken van StringStrang. In De Werkplaats laat hij de film Touch zien, waarbij twee oude mannen elkaar hebben gevonden.

Hennie van Vliet komt met twee verschillende foto’s, waarbij de vraag wordt gesteld of de romantiek binnen de fotografie wel zo realistisch is, zoals het op de foto wordt weergegeven.

Onze vaste gast-exposante Louise de Vries Lentsch exposeert het werk “Zoektocht naar het Licht” en “Boeketreeks.” In een vaas staan verschillende rolboeken, die een bloem verbeelden uit je eigen tuin. Durf jij de bloem te plukken of laat je het verwelken?

De Werkplaats
Valkestraat 6
3811 KD Amersfoort

Open: Zondag 20 april 2013 van 13 – 17 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten