zondag 4 maart 2012


De Werkplaats - Gewassen Inkt

Als inkt verdund wordt met water, kan je verschillende grijstonen maken en je mogelijkheden vergroten binnen het kader van de twee ingrediënten, namelijk inkt en water. Dat is de kracht van de techniek van gewassen inkt. Met minimale middelen een veelheid aan mogelijkheden creeëren. In deze expositie hebben alle kunstenaars al eens eerder in De Werkplaats geëxposeerd.

Nico Pronk komt in weer terug met een aantal tekeningen, naast zijn bekende naakten, nu ook landschappen met bovengenoemde techniek. Van een naaktsessie zal Jan Kees Helms een korte film maken met als soundtrack natte muziek van JHACK, het online duo bestaande uit Al Conroy (Canada) en Jan Kees Helms. 

Tot nu toe heeft Alejandra Slutzky met name gedichten getoond in De Werkplaats, maar naast het schrijven schildert en tekent zij ook regelmatig mensen. Speciaal voor deze expositie zal zij nieuw werk maken.

Hennie van Vliet beschouwt de wereld op zijn eigen wijze en becommentarieert deze met zijn fotografie. Drie verschillende foto's belichten op drie diverse wijzen het thema Gewassen Inkt.

expositie:
zondag 18 maart van 13 - 17 uur tijdens de KunstKijkRoute

De Werkplaats
Valkestraat 6
3811 KD Amersfoort


Geen opmerkingen:

Een reactie posten