zondag 16 maart 2014

Progressie in werk

Vandaag de eerste expositie in het jaar 2014 en met een nieuw concept. Na jarenlang gewerkt te hebben met thema's, waarbij kunstenaars op hun eigen wijze vorm gaven aan dit uitgangspunt laten we nu alleen "work in progress" zien. Gek genoeg valt het werk toch goed samen en was er weer veel te zien in De Werkplaats.

Aqua Libra liet een drietal grote zwart-wit foto's zien waarbij zij diverse emoties vorm gaf. De foto's riepen de nodige reacties op en ook verschillende interpretaties. Mooi hoe fotografie verschillende associaties oproept.

Jan Kees Helms heeft een deel van de film "BlootGeven" laten zien met de voice-over van G.W. Sok. Hij heeft een deel van een scene uitgekozen welke past bij de thematiek van Aqua Libra.

Hennie van Vliet liet een negental foto's zien en vooral zijn proces van selecteren van foto's voor de expositie "Harmonie" van fotogroep Deeez! Work in progress pur sang zeg maar.

Het vilten en wollen werk van Suzanne Compaan in combinatie met lood en metaal werd veel aangeraakt en geaaid. Gelukkig is niet ieder kunstwerk bedoeld om alleen maar naar te kijken of te horen, maar ook om daadwerkelijk te voelen.

https://plus.google.com/photos/113249127673394330123/albums/5991488307697385249

Geen opmerkingen:

Een reactie posten