woensdag 26 februari 2014

"Work in progress" # 1


Op 16 maart opent De Werkplaats zijn schuifdeur open voor publiek. Dit jaar zullen diverse kunstenaars hun “work in progress” laten zien.
Suzanne Compaan laat haar  'wolwerk' of  anders gezegd… haarzelf zien. Door te werken met contrasterende materialen - wol en metaal - worden verschillende kanten van haarzelf zichtbaar. Zacht, hard, warm, koel, buigzaam, sterk, sereen of kleurrijk: het krijgt allemaal aandacht. Elk werk heeft een verhaal, maar zonder woorden wordt misschien wel het meeste verteld.

Meer persoonlijke verhalen worden verteld door Aqua Libra met een drietal foto’s. Titels als “Hypnotized” en “Visualize” verbeelden het innerlijke gevecht met alle chaos, angst, somberheid en kwaadheid dat met zich meebrengt.

Hennie van Vliet laat de bezoeker meekijken met zijn zoektocht naar een fotoserie die hij aan het samenstellen is voor de  komende foto-expositie van fotogroep Deeez!

Jan Kees Helms laat een deel van een scene uit de film BlootGeven zien, waarbij een vrouw het ouder-worden en het bijgaande verval van haar lichaam een plek probeert te geven.

De Werkplaats
Valkestraat 6
3811 AC Amersfoort

Open: zondag 16 maart 2014 van 13.00 – 17.00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten