zondag 20 maart 2011

Rustig uit de knop gekropen

De stad was vol met slenterende mensen die af en toe in groepen De Werkplaats binnen liepen om zo op verschillende wijzen mensen uit de knop zagen komen.

Henri Senders toonde twee foto's van vrouwen in de natuur, het was haast voelbaar hoe het model lag tussen de bladeren, zo intiem en sereen was het beeld.

Nico Pronk tekent al een aantal jaar Jan Kees Helms en heeft voor deze expositie een serie samengesteld van ingetogen naar open poses. Van dit proces heeft het model eveneens een film gemaakt.

Kirsten Konig had een kleurige jurk gemaakt in combinatie met bloemen. Een vrolijkere start van de lente is niet denkbaar.

Jan Kees Helms fotografeerde het model Miss Raw in teneergeslagen houdingen naar open houdingen, waarin de groei van een baby in haar buik subtiel zichtbaar was.

De middag werd afgesloten met een klein concert in het kader van het project OlieWagenWerken, waarin geluiden van het Oliewagenkwartier en de Wagenwerkplaats werden verbonden met klanken van gitaardrones. OlieWagenWerken "De Verbinding" is te beluisteren via www.archive.org. Klik op de speler hieronder voor meer informatie.De Werkplaats - Uit de Knop


Jan Kees Helms - Uit de Knop from jankeeshelms on Vimeo.Geen opmerkingen:

Een reactie posten